Ви благодариме што ја посетивте нашата веб -страница. Доколку сакате повеќе информации за Групата за поддршка на бегалците Хилингдон, нашите услуги, нашите проекти или имате општи прашања или коментари, не двоумете се да контактирате:

По телефон:

Јавете се на 01895 434 728 од понеделник до петок, од 9.00 до 16.00 часот.

По пошта на адреса на нашата канцеларија:

Група за поддршка за бегалци Хилингдон
Клучна куќа,
106 High Street,
Јијсли,
Middlesex UB7 7BQ

Преку е-маил:

Ве молиме испратете е -пошта до: enquiries@hrsg.org.uk.

Алтернативно:

Можете да ни испратите порака користејќи ја нашата онлајн формулар за пребарување, подолу.